Vrienden

Als Stichting Friedesse Molen zijn wij altijd op zoek naar vrienden. Echte vrienden die – net als wij – hart hebben voor onze Neerse watermolen. Waarom?

Niet iedereen realiseert zich dat, maar de Friedesse Molen is een visitekaartje van ons dorp. Er komen veel bezoekers op af. Uit de hele wereld. Het is een trekpleister geworden waar we trots op zijn. We koesteren die molen met zo’n twintig vrijwilligers, allemaal Neerse mensen. Zoals je zult begrijpen kost dat geld. Likje verf, een lager vervangen, een dakpan insteken. Enfin, je kent dat wel.

Een deel van die kosten wordt vergoed via subsidies. Maar voor een groot deel zijn we afhankelijk van giften. Van mensen, zoals jij. Daarom kun jij ons steunen. Help ons met het instandhouden van dit pittoreske monument. Hoe? Door vriend te worden van de Friedesse Molen en daarmee jaarlijks een bijdrage van € 25,- te geven.

Wat krijg je ervoor terug? Heel veel eer natuurlijk. Je krijgt bij aanmelding eenmalig € 10,- korting op een aankoop bij onze buren Eetwinkel Ambacht. Daarnaast houden wij al onze Vrienden via een maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen in en om onze molen. En echte Vrienden begroeten we natuurlijk ook graag op de molen. Die krijgen dan van ons een persoonlijke rondleiding. Daarmee maak je er een gezellig middagje uit van!

We hopen je binnenkort te mogen begroeten.
Tot dan,

Tjeu Scheepers
Voorzitter Stichting Friedesse Molen